Odbieraj maile z inspiracjami już dziś! Zapisz się na newsletter Paula!

Recenzje

Recenzje klientów

Recenzje użytkowników Dodano
star star star star star Ola
Belki są piękne, pieczołowicie oczyszczone i przygotowane. Profesjonalna obsługa klienta.
11-12-2017
star star star star star Marek Ignarowicz
Super produkt! Spełnił oczekiwania! Miła i profesjonalna obsługa!!!!
28-11-2017
star star star star star Jarosław Weintrit
Stół naprawdę wysokiej jakości!!! Jedyne do czego mogę się przyczepić to kolor "antyczne dąb" na stronie internetowej, a w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej, a szkoda bo byłoby perfekcyjnie.
27-11-2017
star star star star star Robert Szumowski
Sklep godny polecenia raportujący kolejne etapy postępu prac. Blat wykonany z niebywałą starannością i wysoka jakością. Polecam szczególnie wymagającym .
27-11-2017
star star star star star Krzysztof Franczak
Płytki ceglane spełniły moje oczekiwania w 100%. Bardzo dobrze się prezentują zarówno w kuchni jak i salonie. Gorąco Polecam !
27-11-2017
star star star star star Joanna Ciecholewska
Stół nadał kuchni z miejscem na posiłki wyjątkowego stylu :) Dziękuję
27-11-2017
star star star star star Mirosław Antczak
Wyraziłem już swój podziw dla dzieła Waszych rąk i piękna Waszych wyrobów. Znajomi odwiedzający nasze pomieszczenia są pod wrażeniem piekna i stylu aranżacji tego drewna.Tak trzymać. Pozdrowienia z Gdańska.
07-10-2017
star star star star star Anna, Warszawa
Stol jest piekny, solidnie wykonany, z charakterem. Nie sadzilam, ze powierzchnia strukturyzowana bedzie miala tyle dziur i nierownosci ale kazdego dnia podoba mi sie bardziej. Jest bardzo oryginalny i wkomponuje sie w kazde nowoczesne wnetrzne. Dziekuje
05-10-2017
star star star star star Adam Skrodzki
Deski spełniły moje oczekiwania! W każdej drzemie oryginalność i tajemnica, każda jest swoistym dziełem sztuki... Polecam gorąco! Pozdrawiam Paula i kumpli! Dobra robota!
04-10-2017
star star star star star Maja Pułtorak
Świetny wyrób, świetna obsługa! Polecam.
27-09-2017
star star star star star Magdalena Janiak
Na samym początku chce bardzo podziękować, za kontakt, jakość i czas realizacji :) Jako jedna z nielicznych firm przekazywała krok po kroku informacje o procesie technologicznym niniejszego prod. Wiedziałam od początku do końca na jakim etapie trwają prace. Co do stołu - REWELACJA !!! Piękny , oryginalny, dopracowany pod każdym względem. Mogę powiedzieć, iż jestem szczęśliwa posiadaczka pięknego, nietuzinkowego stołu :) Dziękuję
14-09-2017
star star star star star Katarzyna Wojtkiewicz
Piękny medel - idealnie wkomponowal się w nowoczesne wnętrze!
07-09-2017
star star star star star Piotr Ciepłuch
Wszystko poszło dobrze , klienci są zadowoleni .
04-09-2017
star star star star star Dorota Kupilas
Półki są bardzo ładne.Wszystko zgodne z zamówieniem. Bardzo miła i rzeczowa obsługa. Dziękuję bardzo
01-09-2017
star star star star star Radosław Andrejuk
Produkty, ktore otrzymalem spelnily moje oczekiwania w 100%. Widac, ze precyzja i jakosc to priorytety wykonawcy, zauwazylem to od razu po rozpakowaniu przesylki. Do tego profesjonalna pomoc i rady ze strony handlowca. Serdecznie polecam!!!
01-09-2017
star star star star star Anna Zakrzewska
Deski bardzo ładne. Realizacja, informowanie na bieżąco i termin dostawy na jak najwyższym poziomie. I przemili Panowie w kontakcie telefonicznym. ☺
31-08-2017
star star star star star Iwona Szpakowska
Jestem pod wrażeniem! Sprawnie, rzetelnie, terminowo, w sympatycznej relacji klient (wymagający ;-)- usługodawca, wszystko na odleglość. Zasugerowałabym jedynie, rozważenie rozszerzenia palety kolorów. Gratulacje!
31-08-2017
star star star star star Anna Płusa
Pełen profesjonalizm. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Komunikacja w trakcie realizacji. Towar zgodny z zamówieniem. Dziękuję za udaną współpracę.
31-08-2017
star star star star star Robert Lewicki
Wszystko OK :))
08-08-2017
star star star star star Ewa Majchrzyk
PRODUKTY OTRZYMANE OCENIAM JAKO COOL CZYLI OGOLNIE ZAJEBISTE I SERDECZNIE POZDRAWIAM
08-08-2017
star star star star star MONIKA JANIK
Witam, faktycznie blat drewniany jest imponujący. Wchodząc do nowej łazienki, to właśnie ten blat przyciąga wzrok i skupia na sobie szczególną uwagę wszystkich gości. Rewelacja - wart wszystkich pieniędzy. Natomiast, jeśli chodzi o czas realizacji zamówienia - to malutki poślizg, ale WYBACZALNY w obliczu tego ARCYDZIEŁA.
29-07-2017
star star star star star Michał, Bronisin
U ekipy Paula zamówiliśmy blat ręcznie rzniety, blat ciosany i rame ze starych desek do lustra. Te dzieła "nie" spełniły naszych oczekiwań... one pokazały, że nie byliśmy w stanie nawet tak zdefiniować naszych oczekiwań. Nie moglismy nawet wyobrazić sobie jak efektowne moga być te blaty. Zamontowane na ukrytych szpilkach wyglądają perfekcyjnie i stanowią główny element obu łazienek. Wrócimy na pewno po kolejny blat bo jeszcze jeden potrzebujemy ☺
19-07-2017
star star star star star Marta Skrocka
Deski na ścianę w sypialni są przecudne. Wykonane bardzo starannie. Cała współpraca z Waszą firmą od pierwszego telefonu to tylko dobre wspomnienia. Profesjonalizm na każdemu etapie pracy... i ta korespondencja... boki zrywać:) Gratuluje wspaniałego podejścia do klienta:) Na pewno jeszcze kiedyś skuszę się na zakupy u Was:) Brawo!
20-06-2017
star star star star star Pabijasz Renata
Jestem mega zadowolona, już się rodzi kolejny pomysł na ściankę ze starego drewna. Polecam
19-06-2017
star star star star star Magdalena Kotyńska-Grzyb
Fantastyczne! Szybka przesyłka!
19-06-2017
star star star star star Marek Rezner
Fachowe doradztwo, świetny, przezabawny kontakt z powodu którego nie mogłem się doczekać kolejnego maila z informacjami "ze stolarni" i tylko nieco dłuższy czas realizacji niż zakładano, ale efekt wynagrodzil czekanie.
19-06-2017
star star star star star Halina Dąbrowska
W 100% jestem zadowolony!!!Polecam każdemu kto chce mieć cos wyjątkowego Pozdrawiam
19-06-2017
star star star star star MKW Pracownia Architektury
Wyjatkowy produkt i wysokiej jakosci obsluga klienta. Szczerze polecam!
18-05-2017
star star star star star Mirela i Zbigniew Wituła
Piękny stol wykonanie perfekcyjne jestem bardzo zadowolona z waszego wykonania. Spełniacie wszystkie wymagania po prostu artyści z dużym poczuciem smaku! Pozdrawiam.
18-05-2017
star star star star star Rafał Kosiński i Patrycja Kosińska-Bucholc
Super! Mega strona,kontakt na maila co się dzieje z twoim materiałem,na jakim etapie jest praca. Super wykonanie, mega wnętrza już po zamontowaniu w domu. Polecam z całego serca.
15-05-2017
star star star star star Jolanta Krysińska
Pięknie prezentują się na ścianie w mojej kuchni. Wszystko super
15-05-2017
star star star star star Piotr Dzieża
Te prawdziwe stare deski nie są jakimiś sztucznie postarzałymi kawałkami drewna ,.... to drewno żyje teraz razem z nami na ścianie pokoju naszego dziecka. Nie ma osoby, która weszłaby do pokoju i nie zastanowiła się nad historią tych kilku szlachetnych kawałków drewna .... My jesteśmy zachwyceni a czas oczekiwania na nie, został w pełni zrekompensowany efektem :)
15-05-2017
star star star star star Agnieszka Wdziękońska
Deski piękne, stworzyły fajny klimat we wnętrzu.
09-05-2017
star star star star star Adam Szlendak
Stół, mebel pod RTV, lustro i deski na ścianę to majstersztyk w swoim gatunku. Unikalne połączenie świetnego wykonania, poparte doskonałą komunikacją na poszczególnych etapach zamówienia, produkcji i obsługi posprzedażowej może być wzorem dla niejednej firmy.
09-05-2017
star star star star star Ryszard Syryczyński
Super
09-05-2017
star star star star star Piotr Klewiński
Blat drewniany stołu jadalnianego tak bardzo nam się podobał, że zamierzamy dokonać zamówienia jeszcze kilku elementów wyposażenia naszego domu. Jakość wykonania najwyższa klasa!
09-05-2017
star star star star star Agata Piasta
Póki co, działa jak należy :)
08-05-2017
star star star star star KATARZYNA SKOWROŃSKA
Produkt godny uwagi. Nie wchłania cegła wody. Na razie świeżo pomalowane impregnatem więc trudno coś więcej powiedzieć o jego trwałości - czas pokaże czy było warto. Ważna rzecz - cegła nie zmienia koloru, nie dostaje żadnych odbarwień, impregnat nie daje efektu połysku.
08-05-2017
star star star star star Marzena
Jak tylko je zobaczyłam moje serce zabiło mocniej. Wyjątkowa rzecz, oryginalna i niepowtarzalna. Kiedy zawisły nad portalem kominkowym pomieszczenie nabrało rustykalnego stylu. Buzia sama się uśmiecha gdy wchodzę do pokoju...o to chodziło!
08-05-2017
star star star star star Witek
Jestem zadowolony zarówno ze stolika jak i z polityki informacyjnej firmy.
07-05-2017
star star star star star Sandra Kopyt
suuuper produkt, polecam :)
07-05-2017
star star star star star Mirosław Antczak
Oprócz ciosanego blatu zamowiłem równiez belki i deski na ścianę. Trzeba było widzieć miny odwiedzających gości. Po prostu rewelacja. Czuć ducha uplywającego czasu i zastanawiamy się, czy w tak pięknym klimacie , przeżyjemy jeszcze tyle czasu, ile ma te wspaniałe drewno. Serdeczne dzięki !!!
07-05-2017
star star star star star Mirosław Antczak
Po otrzymaniu przesylki byłem pod wrażeniem wykonanej pracy. świetna robota. Gratulacje!
07-05-2017
star star star star star Łukasz
Profesjonalne podejscie i sprawna obsluga. Blat spełnił nasze oczekiwania.
07-05-2017
star star star star star Lidia Matwijcio-Piosik
Impregnat spełnił swoją funkcje. Obsługa profesjonalna, dostawa na czas. Polecam!!!
07-05-2017
star star star star star Anna Pawełek
Bardzo dobry produkt . Dla mnie okazał się idealny polecam
07-05-2017
star star star star star Tomasz Kliczka
Rewelacja! Jestesmy zadowoleni z Waszej pracy. Nadal jestesmy zachwyceni deskami. Goraco polecam!
07-05-2017
star star star star star Maurycy Chmielecki
super
07-05-2017
star star star star star Piotr Kuchciński
Niesamowity stół godny polecenia. Wykonanie blatu oraz wykończenie metalowej podstawy na poziomie najbardziej "wypasionych" mebli jakie miałem okazję widzieć ;) Stół nie do podrobienia. Mój egzemplarz na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach. Szczerze polecam! Cena adekwatna do jakości wykonania oraz oryginalnego designu.
29-04-2017
star star star star star Anita Gędek
Produkt w 100% spełnił nasze wymagania, oryginalny i nietuzinkowy. Efekt końcowy - zachwycający. Polecam i jeszcze raz polecam.
27-03-2017
star star star star star Maria z Torunia
MIŁA ,FACHOWA OSŁUGA, A BLAT JEST PIĘKNY I ORYGINALNY. POLECAM
27-03-2017
star star star star star Marek Matwiejczuk
Polecam wszystko na najwyższym poziomie
27-03-2017
star star star star star Zbigniew Działek
DzienDobry :) ocena 5 gwiazdek ! produkt warty polecenia naprawde cegielki bardzo ladne a po ulozeniu jeszcze ladniejsze dziekuje slicznie aha tylko przewoznik nie mogl wjechac na nasza ulice ( do 3,5 tony) i na wozku przewiezlismy palete, dalismy rade dziekuje :) pozdrawiam !
27-03-2017
star star star star star Magdalena Wolska
są bardzo ładne, ciekawe, dają przytulny klimat w pomieszczeniu
25-03-2017
star star star star star Hanna Bruszewska
Super
24-03-2017
star star star star star Sandra Ś
Piękne, unikatowe i jedyne w swoim rodzaju. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego, kiedy to będą położone na na ścianę :) Dziekuje!
24-03-2017
star star star star star MM
Klient na bieżąco informowany o postępach pracy. Towar bardzo dobrze opakowany i dostarczony zgodnie z zadeklarowanym terminem. Szkoda tylko, że nie ma opcji zamówienia kuriera z wniesieniem do domu (waga powyżej 30 kg). Ręcznie ciosne drewno znakomicie sprawdzą się w postaci blatu. Nie spodziewaliśmy się tylko takiej dużej ilości pęknięć w drewnie i dziur po śrubach. Przy użytkowaniu trzeba uważać na możliwość wbicia się drzazgi. Zapach lakieru utrzymuje się jeszcze tydzień po rozpakowaniu. Polecam ze względu na oryginalny wygląd.
24-03-2017
star star star star star Wojciech Lipniewski
Rewelacja. Troche jestem zly ;-) bo teraz wszyscy znajomi chca miec tez takie piekne deski. Dziekuje i pozdrawiam :-)
08-03-2017
star star star star star Tomasz Kurusiewicz
Super deski! Obsługa profesjonalna! Polecam!
01-03-2017
star star star star Karolina Sakławska
Stół spełnił nasze oczekiwania - jest dobrze wykonany, z charakterem. Spodziewaliśmy się jedynie, że barwa antyczna będzie nieco jaśniejsza.
27-02-2017
star star star star star Katarzyna Binek
Przepiękny, fantastyczny stół, idealny w użytkowaniu
27-02-2017
star star star star Aleksandra Świst
Piękne cegiełki, niesamowite wzory i odcienie. Cudownie prezentują się na ścianie. Moje jedyne zastrzeżenie to transport - wiele cegiełek dojechało połamanych. Na szęście kupiłam z zapasem + ściana do obłożenia nie była gigantyczna więc starczyło. Ale było pewne ryzyko ;)
27-02-2017
star star star star star Magda
jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu )))))
27-02-2017
star star star star star jacek mederski
Piękne :)
27-02-2017
star star star star star Anna i Daniel
Blaty sa rewelacyjne... lepiej byc nie moglo... wygladaja cudownie i wszystkich zachwycaja a my dziennie patrzymy na nie usmiechajac sie do siebie, ze marzenia sie spelniaja...niby nic a jednak... Dziekujemy i do nastepnego projektu... :)
27-02-2017
star star star star star Anna Śrutkowska
Kupiłam blat i parapety w kolorze orzech grubosci 5cm. Spodziewałam sie czegoś wyjątkowego ale paczki ktore otrzymałam przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Blat jest napiekniejszym elementem mojej wyspy w otwartej kuchni połączonej z salonem a parapety nadaja charakter i podkreślają charakter calego mieszkania. Jeszcze tu wrócę po stół i deski bo czuje sie uzalezniona :-) jeśli ktoś sie waha to niepotrzebnie bo otrzyma na pewno coś wyjątkowego. Pozdrawiam całą ekipe i ślicznie dziękuję :-)czuć serce w Waszej pracy <3
27-02-2017
star star star star star Monika Karolak
świetna robota, stara maszyna Victoria z nowym blatem zyskała nowe życie i wygląda przepięknie. Nawet dziury po gwoździach/łączeniach nie przeszkadzają, choć w pierwszym momencie byłam zaskoczona, że je widać. Jestem bardzo zadowolona - znajomym bardzo się podoba również. Zdecydowanie polecam
27-02-2017
star star star star star Mariusz Dziubiński
Blat jest po prostu piękny i wykonany z dbałością o szczegóły. Fantastycznie pasuje do nowoczesnej kuchni w ciemno szarym kolorze. Polecam ze względu na fachowe doradztwo (dzięki temu otrzymacie produkt, który naprawdę będzie Wam się podobał) na obsługę zamówienia i sam produkt, który zachwyca. Powodzenia i tak trzymać!!!
27-02-2017
star star star star star Natalia Kowalczyk
Bardzo miły kontakt, sprawna realizacja, pełna informacja na kazdym etapie realizaji zamówienia. Jesli chodzi o produkt, jest najwyższej jakości, ściana wygląda jak autentyczna, polecam!
27-02-2017
star star star star star Iga
Deski prezentują się pięknie. Materiał zgodny z opisem i przesłanymi wcześniej próbnikami. Ekipa sklepu i doradztwo na 5+. Pozdrawiam.
27-02-2017
star star star star star Aleksandra
Paul Bunyan realizował dla nas nietypowy projekt, ze względu na kształt. Sami do końca nie wiedzieliśmy jak to technicznie rozwiązać. Fachowcy z Paul Bunyan zaproponowali rozwiązanie i wykonali kawał dobrej roboty. Łazienka do tej pory ma swoje nowe oblicze - The Legendary Style :) Polecam wszystkim piękne wyroby z drewna z duszą.
10-02-2017
star star star star star Katarzyna Balana
Stół robi wrażenie na każdym, kto odwiedza nasz dom i jest jedna z naszych 'perelek'. Niesamowicie wyglada w naszym industrialnym wnętrzu :)
04-02-2017
star star star star star GRZEGORZ MOTAK
Deski są przepiękne, zdjęcia oddają wygląd rzeczywistych desek. Polecam.
17-01-2017
star star star star star Gabriel
Blaty rewelacyjne, wszytko zgodnie z opisem. Jedynie termin realizacji przekroczony o kilka dni.
11-01-2017
star star star star star Paweł
Stół jest bardzo dobrze wykonany, prezentuje się bardzo efektownie, świetnie sprawdza się jako stół w jadalni a jednocześnie ozdabia wnętrze dodając mu wyjątkowego charakteru.
10-01-2017
star star star star star Magdalena Nowak Stupienko
bardzo dobry. polecam. szybka przesyłka
10-01-2017
star star star star star Jadwiga Zonenberg
Impregnat jest bardzo dobry, Faktycznie nie zmienia koloru cegły. Pomalowałam nim przestrzeń nad blatem kuchennym. Jak dotychczas cegła nie brudzi się, żadnych plam od tłuszczu. Wybrałam go po uprzedniej rozmowie telefonicznej ze sklepem. Obsługa bardzo uprzejma. Dostawa szybka. Polecam produkt i sklep.
10-01-2017
star star star star star Tomasz Knapik
Warto było czekać. Deski przygotowane na 110%. Efekt - miód, malina :). Pozdrawiam
09-01-2017
star star star star star
Oczekiwania spełnione w 100%. Dodatkowo, oczekiwanie umilone jest sympatycznymi wiadomościami opisującymi co Paul Bunyan właśnie robi ze specjalnie wybraną dla Ciebie deską ;-) Gorąco polecam.
09-01-2017
star star star star star Mariusz Ratajczyk
Bardzo dobry impregnat.
08-01-2017
star star star star star Maciej Leszczyński
Zamówiłem w PaulBunyan konstrukcję drewnianą z belek. Muszę przyznać, że zamówiony produkt spełnił w 100% moje oczekiwania i wspaniale się prezentuje. Do tego bardzo doceniam miły kontakt i elastyczność w dogadywaniu wszelkich terminów i dostaw. Zdecydowanie polecam!
25-12-2016
star star star star star Joanna Dreszer
blat świetnie się sprawdza w łazience, jest bardzo dobrze przygotowany, jest bardzo odporny na wodę, świetnie wygląda
23-12-2016
star star star star star Piotr Rutkowski
Bardzo ładnie prezentują się na ścianie. Polecam.
23-12-2016
star star star star star Adrian Wojna Adart Kominki
Świetnie wykonana praca - prezentuje się znakomicie POLECAM Adart Kominki
13-12-2016
star star star star star Karolina Macioł
Zakupione płytki są takie jak opisywano. Wykonana ściana wyszła dosłownie świetnie... loftowo. Dziękuję całej ekipie.
12-12-2016
star star star star star Agnieszka Markowska
Drewno super, piękne prawdziwe, pachnące. Póki co dobrze się sprawdza w łazience a nadaje niesamowitego charakteru. Polecam :)
12-12-2016
star star star star star Ewelina
Produkt spełnił oczekiwania w 100%. Drewno robi ogromne wrażenie i wyjątkowy nastrój oraz cudownie komponuje się z wnętrzem. Polecam!
06-12-2016
star star star star star Tomasz Kołodziej
Bardzo miła obsługa,piękne ceglane płytki dostarczone bardzo szybko.Super
04-12-2016
star star star star star Lucyna Krawczyk
Stół jest przepiękny. Taki, jak sobie wyobrażałam, patrząc na zdjęcia na stronie. Blat spękany, nierówny, noszący ślady historii i ludzkiej pracy. Podstawa metalowa solidna i dynamiczna w kształcie. Jest tak charakterystyczny, ze nadaje wnętrzu klimat. Inne meble, znacznie mniej wspaniałe, w jego towarzystwie stają "lepsze". Stół jest absolutnie wart swojej ceny. Realizacja bardzo szybka. Jestem w stu procentach zadowolona. Tak samo z blatów, które zamawiałam oprócz stołu. Na pewno wrócę do Paula Bunyana po dalsze zakupy.
02-12-2016
star star star star star Jacek Czaplicki
Płytki spelnily moje wymagania.Obsluga bardzo sympatyczna i fachowa.Na pewno polece Państwa Firme znajomym.
02-12-2016
star star star star star Grzegorz Stasiak
piękne deski wyglądają swietnie na ścanie ☺ polecam
01-12-2016
star star star star star Grzegorz Jaksim
Przed orzymaniem zamówionego blatu nie wiedziałem czy rzeczywiście spełni moje oczekiwania . Po odpakowaniu paczki z blatem szybko zamowilismy nogi i wykonaliśmy to co było zamierzone - stolik do salonu - można powiedzieć wow!!! . Blat robi niesamowite wrażenie na każdym kto nas odwiedza .Dobranie struktury drzewa , dziury po kornikach - wszystko jest super . Pewnie w przyszłym roku będziemy myśleli o kolejnym podobnym zamówieniu . Polecam każdemu kto chce mieć "cos" ze starego drzewa kontakt z Firma PaulBunyan.
01-12-2016
star star star star star Andrzej D.
Stół jest naprawdę wyjątkowy, choć dzisiaj wybralibyśmy raczej wykończenie z drewna strukturyzowanego zamiast ręcznie rżniętego -sprawdziłoby się lepiej. Wykonanie zdecydowanie z najwyższej półki. Szczerze polecam.
01-12-2016
star star star star star Karol Gromowski
bardzo dobry produkt dziekuje
01-12-2016
star star star star star Marlena Kłaput
Stół jest przepiękny, warto było na niego czekać.
01-12-2016
star star star star star Katarzyna Majewska
Wszystko na wysokim poziomie,blat i deski pięknie się prezentują w łazience.
27-11-2016
star star star star star Barbara
Cegły są naprawdę niezwykłe. Bardzo dekoracyjne i oddające klimat starego muru. Polecam.
26-11-2016
star star star star star Agata Wiśniewska
Stół jest naprawdę rewelacyjny. Wykonanie zarówno blatu stołu jak i stelaża jest najwyższej jakości. Użyte materiały i ich połączenia są bardzo solidne i estetyczne.
25-11-2016
star star star star star Magda Pasz
Blat jest idealny!!!! Świetnie dobrany kolor do naturalnego starego drewna w łazience. Dziękuję i polecam 100%
25-11-2016
star star star star star Mariusz Dziubiński
Jak na razie to najpiękniejszy element dekoracyjny w całym domu. Nie tylko ja ale i moi goście są pod wrażeniem jak wygląda na ścianie w sypialni ten materiał. Serdecznie polecam....
25-11-2016
star star star star star Alicja Młynarczyk
Cegiełki piękne, super sie prezentuja na ścianie, gorąco polecam.
25-11-2016
star star star star star Jan Markowski
Blat prezentuje się fenomenalnie. Jakości wykonania również nie można nic zarzucić. Na dodatkowy plus zasługuje zabawna korespondencja z klientem. Szczerze polecam.
25-11-2016
star star star star star Janusz Berent
Towar wysokiej jakości. Ściana z cegły wygląda bosko. Polecam zdecydowanie.
24-11-2016
star star star star star Michał Gil
wszystko ok,moge polecic w 100%
24-11-2016
star star star star star Dorota Jaksim
Bardzo polecam wyroby PaulBunyan. Blat do stołu, który zamówiłam, spełnił moje oczekiwania a nawet więcej. Jest piękny. Dokładnie taki jak sobie wyobrażałam. Dziękuję.
05-09-2016
star star star star star Eli&Mat (Restauracja Limonka, Sopot)
Realizacja wypadła fantastycznie. Drewno przykuwa ogromną uwagę wszystkich odwiedzających osób :) Jesteśmy już po pierwszych próbach i degustacjach i cały czas testujemy zapraszając rodzinę, przyjaciół i znajomych. Niebawem otwieramy sprzedaż dla wszystkich, o czym na pewno poinformujemy. Dzięki terminowej realizacji z Waszej strony cieszyliśmy się w weekend wykończonym lokalem, za co raz jeszcze bardzo dziękujemy!
05-09-2016
star star star star star Małgorzata Piotrowska
Stół piękny! Refleksyjny, z duszą. Domownicy i Goście zachwyceni.
01-09-2016
star star star star star Bartosz Krawiec
Pomysł zastosowania cegły w biurze, które przyszło mi wyremontować, pojawił się dość spontanicznie. Na początku miałem pewne wątpliwości, czy to aby na pewno odpowiedni materiał do wnętrza typowo użytkowego? Czy to nie przesada? Okazało się, iż moje wątpliwości były nad wyraz nietrafione. Cegła przykuwa uwagę każdego klienta, każdy chętnie odwiedza moje biuro i podziwia... a jest co. Efekt, który pozwala osiągnąć cegła PaulBunyan nie jest osiągalny dla innych cegieł. Z przyjemnością przekazuje kontakt do producenta i przyjmuje podziękowania za dobrą poradę (np. jak od kolegi poniżej - Krzysztof Świstak, pozdrawiam ;) Wyboru nie żałuję, wizerunek mojej firmy z pewnością zyskał przez tak prosty zabieg. Cena? W porównaniu do konkurencji i jakości materiału - bezapelacyjnie nr 1! Do tego wysyłka w gratisie.... bajka ;) Szczerze polecam każdemu, obok tej cegły nie przechodzi się obojętnie. PS. nie, nie pracuje dla PaulBunyan ;) Po prostu jestem naprawdę zadowolony ze swojego wyboru ;)
31-08-2016
star star star star star Paulina Krajewska
Firma charakteryzuje się wysokim profesjonalizmem. Produkt jest bardzo wysokiej jakości, spełnia wszystkie oczekiwania. Na wyróżnienie zasługuje również kontakt z klientem. Firma na wysokim poziomie.
31-08-2016
star star star star star Judyta i Marcin Piechota / www.zeronapfron.pl
Od dłuższego czasu wraz z żoną myśleliśmy aby w naszym domu zagościło trochę historii. Zdecydowaliśmy się na zrobienie niewielkiej ceglanej ściany. Z prawdziwych starych cegieł, które niejedno przeżyły i niejedno widziały i słyszały. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Przesyłka przesłana z najwyższą starannością (na małej palecie). Z koloru i faktury cegieł jesteśmy bardzo zadowoleni. Czekamy na fachowca aż wróci z wakacji i cegły zaprezentują się na ścianie w pełnej krasie. Dla mnie, osoby poruszającej się na wózku inwalidzkim ceglana ściana jest również bardziej praktyczna niż pokryta farbą. Mamy już dość pozostawianych na ścianie śladów po opieranej głowie oraz opon wózka. Polecamy sklep PaulBunyan gdyż cenimy wysoką jakość produktów oraz dbałość obsługi o najmniejszy detal w całym procesie zamówienia. Nie umknęła naszej uwadze również pełna poczucia humoru forma w jakiej sklep informuje o każdym etapie realizowanego zamówienia.
29-08-2016
star star star star star Agnieszka Dąbrowska
Przepiękna, stylowa rama drewniana, znakomicie komponująca się zarówno z nowoczesnymi jak i klasycznymi wnętrzami. W naszym przypadku idealnie podkreśliła ścianę z cegły i nadała wnętrzu charakteru.
29-08-2016
star star star star star Anna Sobczak
Ściana która jest zrobiona z desek zachwyca każdego gościa który nas odwiedza, ale najbardziej nas. Dzięki tym deskom udało nam się przełamać nowoczesny styl salonu i wnieść coś niepowtarzalnego i bardzo orginalnego. Dziękujemy za wspaniałą współpracę i zaangażowanie.
27-08-2016
star star star star star Marcin Kaszuba
Cegła rewelacja, po wykonaniu prac efekt oszałamiający, polecam wszystkim. Imitacja cegieł z casto itp. przy tym cudzie żenujący. Już nie muszę jeździć do Malborka :) Impregnatu jeszcze nie użyłem, napiszę opinię po wykonaniu impregnacji.
26-08-2016
star star star star star Edyta Siekierska
jestem bardzo zadowolona z wykonania blatu i z obsługi w sklepie wszyscy są bardzo uprzejmi i służą radą dostawa zgodnie z terminem super pozdrawiam będę wszystkim polecała wasz SKLEP
26-08-2016
star star star star star Sylwia Jeleśniańska
Długo szukałam odpowiedniej cegły na ścianę aż w końcu trafiłam na PaulBunyan, zamówiłam próbnik i zdecydowałam że to jest właśnie to czego szukam. Cegła toruńska okazała się strzeałem w 10:) na ścianie wygląda rewelacyjnie, dokładnie o taki efekt mi chodziło:) u znajomych nie raz widziałam ceglane ściany, ale moja jest zdecydowanie najlepsza, wygląda bardzo autentycznie. Polecam!!!
24-08-2016
star star star star star Krzysztof Świstak
Właśnie wróciłem z wakacji podczas mojej nieobecności fachowiec położył w salonie wcześniej zakupiona cegłę poniemiecką.Po wejściu do salonu przeżyłem szok!!!Petarda!!!Moje marzenie się spełniło. Szczerze polecam!!!
23-08-2016
star star star star star Arleta Dodzian
Deski są przepiękne! Jeśli szukacie coś wyjątkowego do swojego domu to szczerze polecam. Obsługa- świetna, konkretna rzeczowa i bezproblemowa. Polecam !
13-08-2016
star star star star star Anna Harasim
Polecam PaulBunyan wszystkim klientom z dobrym gustem, ponieważ produkty firmy należą do produktów z górnej półki. Bardzo dobry i miły kontakt z klientem. Podczas urządzania nowego domu napewno skorzystam ponownie z oferty PaulBunyan.
12-08-2016
star star star star star Bożena Buraczewska
Jestem bardzo zadowolona, nie tylko z jakości produktu, ale także z ciągłego kontaktu z pracownikami firmy podczas wykonywania przez nich zamówienia. Odpowiedzi na każde pytanie są wyczerpujące, przekazane w miły, cierpliwy sposób. Deski, które otrzymałam mają klasę i ten klimat, o który zawsze mi chodziło. Dotarły do mnie starannie opakowane, bez uszkodzeń. Oby więcej w naszym kraju tak kompetentnych ludzi i solidnych firm. W przyszłości z pewnością skorzystam z oferowaej gamy produktów. Pozdrawiam - klientka z Kętrzyna.
12-08-2016
star star star star star DN
Na chwilę obecną spełnia swoje zadanie a mianowicie zabezpiecza cegłę przed woda - cegła położona pod prysznicem. To taki eksperyment:-) zobaczymy jak będzie dalej:-)
12-08-2016
star star star star star Przemek
Niesamowity efekt wprowadzający w pomieszczeniu klimat oryginalności.
12-08-2016
star star star star star Julia Kołakowska-Bytner
Bardzo bardzo dziękuję za zrealizowanie mojego zamówienia. Faktycznie jest wyjątkowe:)) Wyjątkowa i absolutnie niebanalna była również korespondencja od Państwa. Jestem tym zachwycona i...tak trzymać! Niewykluczone,że wrócę do Państwa warsztatu po nowy zakup. Z przyjemnością:)) Dziękuję jeszcze raz i również życzę dobrego dnia:)
11-07-2016
star star star star star Pracownia Projektowa Studio Wnętrze
Deski w pięknym srebrno-szarym odcieniu, o wyraźnej fakturze. Tworzą we wnętrzu niepowtarzalny klimat! Do zobaczenia i podziwiania w Bistro Zdrowa Konkurencja w Warszawie (w/g naszego projektu)! Cudne!
31-05-2016
star star star star star Rafał Nowak
Bardzo udany zakup. Wszystkim naszym gościom-podziwiaczom opada szczęka! Świetnie wkomponowuje się w wystrój łazienki. Kawał dobrej roboty :)).
31-05-2016
star star star star star Katarzyna Witkowska
Kontakt ze sprzedawcą idealny- wszystko odbyło się miło i w ekspresowym tempie. Sama cegła- CUDO. Odwiedziłam kilka sklepów, obejrzałam setki cegieł zanim zdecydowałam sie na tą. Każda cegła to kawałek historii- odciski, pęknięcia sprawiają że jest niepowtarzalna i żadna "nowa" cegła jej nie dorówna!
31-05-2016
star star star star star DANUTA
Deski piękne. Dosyć szybka dostawa. Przyjemna współpraca telefoniczna.
31-05-2016
star star star star star Michał Bednarek
Preparat godny polecenia! Zasługuje on na uwagę nie tylko ze względu na doskonała impregnację i ochronę cegły, ale również ze względu na to, że doskonale ożywia kolorystykę materiału.
30-05-2016
star star star star star Wojciech Tomsia
Oryginalny blat, przyjemny i wygodny w użytkowaniu. Wszystkim szczęki opadają!
30-05-2016
star star star star star Krystian Tokarski
Rewelacyjny produkt do stosowania wewnątrz pomieszczenia. Bez zapachu, łatwa i szybka aplikacja, wydajny i szybkoschnący produkt. Polecam!
30-05-2016
star star star star star Emilia
Co prawda prace wykończeniowe jeszcze trwają, ale już mogę śmiało stwierdzić, iż Paul Bunyan pomógł mi spełnić marzenia o industrialnej łazience. Już jest pieknie a jak prace dobiegną końca będzie rewelacyjnie. Obsługa przemiła, chętna do pomocy, wychodząca na przeciw oczekiwaniom klienta a nawet więcej... Juz się zastanawiam gdzie jeszcze wykorzystać Wasze cegły. Wielkie wielkie dzięki
22-05-2016
star star star star star Emilia
Nie mogę wyjśw z zachwytu jak pięknie cegły toruńskie prezentują się na ścianie. Kontakt z Paulbunyan rewelacja. Przemiła obsługa wychodząc na przeciw problemom i oczekiwaniom klienta. Polecam!!!
16-05-2016
star star star star star Marcin i Alina Holdenmajer
No cóż! PaulBunyan to specjaliści. Doskonale wiedzą, co dla klienta oznacza piękno. Żyć w wymarzonym domu, czy mieszkaniu, to wartość nie do opisania. Ekipa PaulaBunyana to wie. Dlatego ich produkty są dziełem sztuki. Blat, który zamówiiliśmy przerósł nasze najśmielsze oczekiwania. Doskonale skomponował się z betonem dekoracyjnym. Dzięki chłopakom od Bunyana czujemy się, jakbyśmy mieszkali w pięciogwiazdkowym hotelu! Gorąco polecamy!
16-05-2016
star star star star star Ludmiła Dębowska
Kupiłam najpierw poniemieckie cegły, później impregnat do nich. Jakość impregnatuj - świetna. Ale wygląd pięknej ceglanej ściany - to dopiero jest TO! Każdy kto odwiedza mój nowy kącik, wchodząc do mieszkania robi wielkie WOW! Polecam wszystkim!! Nie żadne klinkiery czy imitacje cegły ze sklepów budowlanych. Tylko prawdziwe cegły PaulBunyan! Robią furorę!
15-05-2016
star star star star star Ewelina
Zakup taki jak lubię czyli szybki, łatwy i przyjemny, a co najważniejsze bez wychodzenia z domu mam mega super blat pod umywalkę. Pozdrawiam
14-05-2016
star star star star star Anna Kozakiewicz
blat jest dokładnie taki jak chciałam, a obawy miałam kupując przez internet coś czego nie widziałam. naprawdę polecam, jeśli szukacie naprawdę oryginalnego blatu.
22-04-2016
star star star star star Dominik Podymniak
wszystko ok. Jestem zadowolony
07-04-2016
star star star star star Jerzy Kozłowski
Płytki, które zamówiłem są po prostu super. Towar najwyższej jakości!!!! I w ogóle cała współpraca z firmą na wysokim poziomie: bliski kontakt z klientem, porady w sprawie montażu i układania, obsługa i dostawa w terminie. Wszystko jak najlepiej!!!! Najlepszą recenzją niech będzie zdjęcie z realizacji, które przesyłam w załączeniu......pozdrawiam :)
05-04-2016
star star star star star Grzegorz Drozdowski
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Świetna obsługa ;) Polecam sprzedającego!
04-04-2016
star star star star star Kalina Kapela
Płytki rewelacja, wyglądają na ścianie cudownie. Obsługa i dostawa perfekcyjna. Polecam wszystkim!!!!
30-03-2016
star star star star star Wojciech Kowalewski
Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego blatu, który zakupiliśmy od Was. Dziękujemy za dobrą współpracę, oby więcej firm oferowało tak dobry poziom obsługi klienta :)
29-03-2016
star star star star star Dominika
Sprawnie, profesjonalnie, bez problemow! Latwy kontakt z profesjonalnymi i uprzejmymi sprzedawcami znajacymi sie na tym co robia. Produkt dokladnie tak jak w opisie - piekny i czysty. Wysoka jakosc. Serdecznie polecam.
21-03-2016
star star star star star Anna Wiśniewska
Świetny pomysł! Dziękuję za szybką wysyłkę i odliczenie kosztu próbnika od zamówienia. Dzięki temu mogliśmy podjąć trafną decyzję.
08-03-2016
star star star star star Monika K.
Deski zgodne z zamówieniem, równo przycięte na wymiar. Efekt końcowy bardzo naturalny i ciekawy - szarość z odcieniem naturalnego drewna. Polecam zakupy u Paula Bunyana :)
28-02-2016
star star star star star Piotr Twardowski
Zastanawiałem się jak deseczki prezentują się naprawdę. Skusiłem na próbnik, i zaraz po otrzymaniu podjąłem decyzje. Próbnik naprawdę efektowny i pomaga w zakupie. Naprawdę warto...
26-02-2016
star star star star star Magdalena Jasińska
Zakochałam się w Państwa deskach! Dziękuję za piękny produkt, który już wisi nad moim łóżkiem :) Po zamontowaniu są jeszcze lepsze niż sobie wyobrażałam. Podziękowania należą się też za fachowe porady odnośnie ich układania. Rzeczywiście jest to bardzo proste. Polecam!!!
23-02-2016
star star star star star Michał Zając
Chciałem bardzo podziękować za piękne płytki, sprawną realizację zamówienia oraz Państwa porady w kwestii układania i impregnacji! Pełen profesjonalizm! Gratuluję i dziękuję!
23-02-2016
star star star star star Dominika
Sprawnie, profesjonalnie, bez problemow! Latwy kontakt z profesjonalnymi i uprzejmymi sprzedawcami znajacymi sie na tym co robia. Produkt dokladnie tak jak w opisie. Wysoka jakosc. Serdecznie polecam.
10-02-2016
star star star star star Żaneta Pilarska
Dziękujemy za te piękne cegły! Po położeniu na ścianę efekt jest wspaniały! Warto było czekać. Dziękuję za fachowe rady i miły kontakt. Polecam!
09-02-2016
star star star star star Agnieszka Rynecka
produkt taki jakiego oczekiwałam. Nic dodać nic ująć - drewno szlachetne, spatynowane, z historią. Z montażem ostrożnie z uwagi na wiek desek i ich przeżycia. :) Polecam
18-01-2016
star star star star star Jacek Makowski
Rewelacja! Płytka dotarła cało i zdrowo, a co najważniejsze - szybko. Udało się wszystko położyć przez weekend i mamy oryginalną starą ścianę w domu. Super produkt i sprzedawca, polecam!
17-01-2016
star star star star star Krzysztof Gabryszewski
Deski po prostu rewelacyjne! Są jeszcze lepsze niż te na zdjęciach!!! Dzięki za szybka wysyłkę i świetny kontakt!
16-01-2016
star star star star star Rafał Piechocki
Cegla dokładnie taka jak na zdjęciu. Dziękuję za szybka wysyłkę oraz cenne rady w sprawie jej położenia. Dzięki temu wszystko poszło szybko i sprawnie! Polecam!!!
16-01-2016
star star star star star Piotr Kamiński
Szybka realizacja zamówienia. Towar pierwsza klasa. Polecam!
12-01-2016
star star star star star Ewa Mazurkowska
Dziękuję za tak szybką realizację i piękne deski!!! Efekt jest jeszcze lepszy niż się spodziewałam! Nasza wyspa kuchenna jest teraz głównym obiektem westchnień domowników!
12-01-2016
star star star star star Jacek Kępiński
Deski zapierają dech. Nasza ściana jest nie do poznania! Dziękuję za szybką wysyłkę i profesjonalną obsługę. Już znajomi się pytają :)
12-01-2016
star star star star star Anna Karnas
Pięknie dziękuję za szybką wysyłkę. Płytka śliczna - dokładnie taka jak na zdjęciach - to się chwali. Na ścianie w salonie wygląda tak, jak sobie wymarzyłam!
11-01-2016
star star star star star Anna Kesler
Płytki są dokładnie takie jakich oczekiwałam. Wstrzymywałam się z recenzją bo chciałam ocenić efekt finalny. W tej chwili zamówione płytki są już na mojej ścianie, a ja jestem zachwycona. Polecam wszystkim. AK
10-01-2016
star star star star star Piotr Kisielewski
Blat wykonany zgodnie ze zleceniem, bez zastrzeżeń. Jakość wykonania wysoka. W terminie. Zastosowanie - jako lampa podwieszona.
10-01-2016
star star star star star Daria Łukasiewicz
Płytka spełniła wszystkie nasze oczekiwania. Efekt na ścianie - murowany! :) Długo szukaliśmy, porównywaliśmy ceny, w końcu wybór padł na PaulBunyan - i nie zawiedliśmy się. Dziękujemy za szybką realizację i kontakt! Jeszcze tu wrócimy!
05-01-2016
star star star star star Krzysztof Kuczkowski
super jakosc wykonania, profesjonalny kontakt, terminowa dostawa, bede jeszce korzystal.
30-12-2015
star star star star star Mariusz Kluba
Świetny, niepowtarzalny efekt, pomieszczenie nabrało charakteru. Miła, profesjonalna obsługa. Dziękuję i polecam wszystkim!
14-12-2015
star star star star star Łukasz Michalski
Cegła dokładnie taka jakiej szukałem. Bardzo dobry kontakt ze strony sprzedawcy, szybka wysyłka. Praktycznie zapakowane w małe kartony. Polecam!
07-12-2015
star star star star star Barbara Kostrzewa
profesjonalna i szybka realizacja. Miło, łatwo i przyjemnie, polecam!!
25-11-2015
star star star star star Kinga Górska
Dziękuję bardzo. Deski są przepiękne, realizacja zamówienia - natychmiastowa. Już zastanawiam się nad kolejnym zamówieniem. Pozdrawiam!
13-11-2015
star star star star star Studio Wnętrze
Piękny odcień szarości z delikatnymi przetarciami w kolorze naturalnego drewna. Deski gotowe do montażu. Bardzo fajny produkt, dający duże możliwości aranżacyjne :) Polecam :)
26-10-2015
star star star star star Studio Wnętrze
Super produkt! Cegła w odcieniach beżu i szarości. Doskonale się prezentuje :) Polecam!
20-10-2015
star star star star star Robert Zieliński
deski są REWELACYJNE !!!!!! z całego serca polecam ten produkt tym wszystkim, którzy cenią sobie klimatyczne wnętrza , z duchem historii :)
08-10-2015